كوب سكر
علبة قشطة
كوب جوزهند
رغيف فينو
معلقتين كاكاو
كوب زيت
نص باكو زبدة 114 جم
5 بيضات- ملعقة فانيليا
معلقة بيكنج باودر
يتم خلط كل تلك المقادير ووضعهم بالفرن لمدة نصف ساعة
لحد ما تستوي
يتم وضع الجلاس عليها ومقاديره كالتالي
ملعقة زبدة - ملعقتين كاكاو - علبة قشطة - كوب سكر
سيحى الزبدة على النار وضعى عليها السكر لحد
ما يدوب ثم ضعى الكاكاو والقشطة لحد ما يدوبوا
صبيها على وش الصينية ودخليها الثلاجة تبرد
وبالهنا والشفا
علبة قشطة
كوب جوزهند
رغيف فينو
معلقتين كاكاو
كوب زيت
نص باكو زبدة 114 جم
5 بيضات- ملعقة فانيليا
معلقة بيكنج باودر
يتم خلط كل تلك المقادير ووضعهم بالفرن لمدة نصف ساعة
لحد ما تستوي
يتم وضع الجلاس عليها ومقاديره كالتالي
ملعقة زبدة - ملعقتين كاكاو - علبة قشطة - كوب سكر
سيحى الزبدة على النار وضعى عليها السكر لحد
ما يدوب ثم ضعى الكاكاو والقشطة لحد ما يدوبوا
صبيها على وش الصينية ودخليها الثلاجة تبرد
وبالهنا والشفا



